Husk lige det derude  =  (liv)

For mig er det logik at solen er sund og nærende for os alle (for alt) og ikke mindst den der giver liv til alt her på vores jord – men det er desværre ikke tilfældet for alle og den primære årsag til det er at vi i mange år gennem medierne er blevet oplyst om det modsatte, at solen er farlig og at vi ikke må opholde os i solen uden giftig kemisk solcreme.

Men det er naturligvis ikke sandt, vi har alle BRUG for solen for at kunne overleve, D-vitaminer og ikke mindst den positive mentale påvirkning solen har på os. 

Solen skal nydes regelmæssigt i passende doser uden solcreme og uden at blive forbrændt vel og mærke – og vil man så gerne solbade / opholde sig i længere tid i solen er solcreme naturligvis en god ide for ikke at blive forbrændt.

Vi ved alle at det ikke er sund at blive forbrændt, men mange ved ikke hvor usundt det er at bruge største delen af de solcremer som er på markedet – fordi de indeholder en lang række giftige kemiske stoffer som optages direkte i vores hud, nogle går sågar direkte i blodet og ja så kan man jo selv tænke sig til om det mon er sundt?

Så vil du være god ved din krop, så køb en solcreme med udelukkende fysisk solfilter og undgå alt den kemi og vil du rigtig forkæle din krop så lav nemt din egen solcreme som vi gør med Tisol – det er super nemt og du kan bla. købe det her og opskrifterne til hvordan du laver det finder du også på linket.

http://www.urtegaarden.dk/tiosol

 Nyd solen regelmæssigt uden solcreme