Hvor mange mennesker føler mon netop dette, at deres krop arbejder imod dem og at det er selve kroppen der er årsag til deres symptomer/sygdom?

Vi lever i et samfund hvor symptom behandling er den førende og mest anvendte behandlingsform og det at finde årsagen til symptomet ofte kommer i sidste række – for det er for tidskrævende og ubelejligt at skulle stoppe op og mærke os selv. Vi har nemlig så travlt med alt det vi skal nå i vores liv inden tiden løber ud.

Så derfor ligger vi ofte blindt vores liv i hænderne på andre mennesker og følger deres anvisninger og ligger større vægt på mediernes budskab end på vores eget (uden at tænke på det store økonomiske aspekt der er i nærmest alt hvad medierne mfl. bringer).

Vi bygger vores liv på andre menneskers holdninger og ikke mindst mediernes reklame og i dag er pludselig “alle” overbeviste om at eksempelvis solens stråler er dødsensfarlige og vi skal gøre alt for at beskytte os imod dem så vi ikke får hudkræft og dør! Hvem fanden har dog fundet på det? Ja undskyld mig men hvis ikke solens stråler ramte os eller alt andet liv her på jorden for den sags skyld – ja så døde det hele netop!

Så nej solens stråler er ikke farlige! Men det er vores indstilling til livet og til os selv der er farligt – det er det at vi skal ligge i middagssolen i 3-4 timer for at ændre vores hudfarve, som vi så derved håber på vil ændre vores eget syn på vores krop, hæve vores selvværd, så vi derefter kan få et bedre liv og blive “lykkelige” – det er denne “overdosering” som er farlig og IKKE solens stråler.

Vores adfærd og manglende tålmodighed er helt skæv, vi kan/vil ikke nøjes lidt ad gangen, nej vi skal have det hele med!

Ikke nok med det men når vi så ligger os ud i solens nærende stråler, så vi smører os tilmed ind i en kemi-bombe kaldet “solcreme” så vi kan ligge der så længe som muligt og få det hele med, for det er bare mere belejligt end at skulle gå til og fra i det omfang vores hud selv rent faktisk kan kapere – det tar for lang tid.

Værd at vide: Solcreme var mindre skadeligt for vores krop hvis vi drak det i stedet for at smører den på huden, for vores mavesyre og indre “rensningsanlæg” ville udskille det fra kroppen med en gang “tynd mave” og så var den ude af systemet – men når den smøres direkte på huden ja så kan den i ro og mag trænge ind i hele vores krop og efterlade os med en overflod af affaldsstoffer og gift i vores system.

Vi har alt for travlt til at pleje os selv, vi har ikke tid til at stoppe op eller slappe af og rent faktisk nå at mærke os selv – så vi bruger i stedet alverdens kemiske stoffer til at hjælpe os med at holde “farten” så vi fortsat kan leve et liv i overhalingsbanen med 200 km/t – for så bliver vi lykkelige en dag ude i fremtiden…

Gad vide om man kan blive syg af den adfærd?